Flashing BoltNewsBoysGirlsPuppiesAvailableBredByContact MeLinksCommon Page
Flashing Bolt
Australian Shepherds
About Us
The Aussie
MDR1
Oogafwijkingen
HD en ED
About Us
                                                                                                                                             

Mijn naam is Kim en ben woonachtig in Hilvarenbeek. We hebben een Pensionstal en kunnen 70 paarden houden. Samen met mijn vriend runnen we dit bedrijf waar we 7 dagen per week mee bezig zijn. We hebben 3 paarden en fokken zo nu en dan een veulentje. Dit doen we met grote passie. 2 van onze paarden lopen in de sport en 1 gebruiken we momenteel voor de fok. 

Naast de paarden zijn mijn honden een grote passie. Zodra ik op mezelf ben gaan wonen kwam er een hond. ik had eerst wat kleine hondjes (mops en franse bull) Ik heb hier fanatiek gehoorzaamheid mee gedaan, maar mijn wens was uiteindelijk een werkhond waar ik heerlijke hondensporten mee kon doen. Veel gezocht en 2 rassen vond ik heel leuk. De Nova Scotia Duck Tolling Retriever en de Australian Shepherd. Na wat zoekwerk ben ik eerst voor een Toller gegaan. En in 2010 was het dan zover daar was onze Stitch! Wat heb ik veel met hem gedaan qua hondensport niks is werkelijk te gek hij doet het allemaal! Er is 1 puntje het is een jachthond en die hebben ook wat eigenzinnigheid. En aangezien wij een groot terrein hebben en de honden hele dagen meewerken en dus buiten zijn. Had Stitch ook wel eens andere ideeen. Zoals zijn eigen ronde buiten het terrein te doen. Dat is wel een lastig stukje met een jachthond, maar het is toch best goed gelukt! De liefde voor de Aussie was nog steeds groot en zo zijn we opzoek gegaan naar een Aussie. Het was een leuke zoektocht. Ik ben shows afgegaan en ging kijken waar ik qua type op zou vallen. Na 1.5 jaar wachten was het zo ver en kwam onze eerste aussie Bolt (2012). In het begin was het niet makkelijk toch heel anders als een toller, maar we kregen een band en konden heerlijk trainen samen. Het is ook zo waar ik ben daar is Bolt een hele trouwe hond! 
Ik had de wens om ooit te gaan fokken. Ik kon bij de zelfde fokker als bolt een teefje krijgen. Dus is 2013 kwam Babs erbij! Nu had mijn vader ook een wens voor een hond en zodoende is Babs bij mijn vader gaan wonen. Ik zou dan een nestje mogen fokken met Babs. Ik zie Babs met regelmaat, maar beoefen er geen hondensport mee. Ze heeft is 2017 haar eerste nestje gegeven! Zo trots op Babs en een super goede moeder! Daaruit heb ik een Teefje  gehouden. May-Be (2017) . Ik kan wel zeggen een eigen gefokte hond is  wel speciaal! En vooral het eerste nest! Met May-Be train ik 2x pw Agilty en lopen we wedstrijden! Dit gaat erg goed en wat geniet ik van haar drive en will to please! Dit is wat ik zoek en super karakter zowel met oudere als kinderen. groot knuffel gehalte ! In de toekomst willen we met haar ook een nestje fokken, maar eerst nog even lekker sporten. 


              
Ghi Ghi Larou            Kizz The Troublemaker   Lucy Liu Troublelicious